Goldcup 2011
Geschreven door Redactie   
donderdag 28 april 2011

Op 21 en 22 mei zal de Goldcup op de Zuidplas bij de “Roermondse Roei en Zeilvereniging Maas en Roer” plaats vinden. Het is deze keer het evenement van Vloot Zuid.

Vorig jaar een mooi weekend met prachtig weer, een hartelijke ontvangst en helaas weinig wind. En we hebben dus helaas weinig gezeild. Dit jaar gaan we het opnieuw proberen. De Bossche Jollen zullen jullie vanaf 10:00 uur ontvangen met koffie en Bossche Bollen.

De te varen baan zal de Olympische baan(driehoek/lus) zijn.

We proberen 4 à 5 wedstrijden te varen en bij 5 wedstrijden is een aftrek. De eerste start is om 12:30 dus kan je zonder haast de zaterdag beginnen. Zondag is de eerste start om 10:00. Let op ze gebruiken daar ook een meldboei. We nemen geen lunch pauzes. In het clubhuis zijn heerlijke broodjes te krijgen die je mee kan nemen.

Als de omstandigheden het toelaten wil Vloot Zuid wil graag een nieuw experiment tijdens de Goldcup in Roermond uitvoeren.

Het zou leuk zijn om weer het teamzeilen nieuw leven in te blazen.

Als er genoeg interesse is van de verschillende aanwezige vlootleden(inclusief onze Duitse vrienden) organiseren we 2 korte starts van 4 tegen 4, gevolgd door een finale. Dit zal plaatsvinden direct na de laatste zaterdagwedstrijd. Gezien de tijd kunnen zich 4 vloten (of gelegenheidsvloten) inschrijven. Doorgang van deze start hangt uiteraard ook af van de weeromstandigheden en een niet te grote uitloop van de gangbare wedstrijden.

Als je interesse hebt graag vermelden bij de inschrijving.

’s-Avonds is er een buffet(a € 17,50) in het clubhuis met voor iedereen wel iets lekkers en op zondagochtend kan je er ontbijten met heerlijke verse broodjes( € 6,50) dit moet je wel zaterdag even doorgeven.

Voor de campers is er een mooie plek tegen een kleine vergoeding. Let op voor de campers die vrijdagavond arriveren de vereniging daar heeft hun ALV vanaf 20:30 dus het is er druk.

In Roermond kan je overnachten oa in:

www.hoteldepauw.nl

www.hotelroermond.nl

www.theaterhotelroermond.nl

En Roermond is een stad Limburgse gezelligheid en er is veel te doen.

Op de site van Maas en Roer http://www.maasenroer.nl/ zijn de banenkaart, de lokale wedstrijdbepalingen te vinden.

Gaarne bij de inschrijving via de O-Jol site http://www.olympiajol.nl/component/option,com_wrapper/Itemid,47/ vermelden of je met een camper komt, ’s-avonds mee eet en met hoeveel en of je wil teamzeilen

Hartelijke zeilersgroet Gerard van Lanschot, Wim Bech en Fred Donk.

 
< Vorige   Volgende >


   
   
     

© 1999 - 2010  IOU, NetSail