PromO-jol
Promotie O-jol NED 462
Geschreven door Redactie   
woensdag 06 augustus 2008


De Olympiajol ligt klaar om door u uitgeprobeerd te worden……….


Steeds meer mensen zien de O Jol en vragen zich dan af... waarom ben ik nooit daarin in gaan varen? Geen bemanning problemen en geen problemen met het van en aan boord stappen. Sportief, uitdagend door de vele trimmogelijkheden, modern en vol traditie, Spannend op het water, en verademende sfeer onder de zeilers na afloop.



Om de stap over de drempel te maken is er nu ook een promoboot beschikbaar. De O Jollen klasseorganisatie maakt het mogelijk om eens uit te proberen of het de moeite waard is de (over) stap te maken. Zij nodigt u uit eens gebruik te maken van de promO Jol. Een dag of weekeind alleen of op het wedstrijdwater, een zeilboot ter hand nemen om uit te vinden dat al het voorgaande waar is...... (op de Belter word gedurende het seizoen elke woensdag middag/avond gevaren door een groep O-jol zeilers, het is dan ook mogelijk om met de promojol mee te varen)



De O Jol met trailer (wedstrijduitvoering O NED 462) ligt op de Belterwiede en kan gereserveerd worden via de Cor de Jong (0522-475332) of (06-30714420)
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Kosten? Alleen een borg......

 


   
   
     

© 1999 - 2010  IOU, NetSail