Nieuwsbrief nr.16 Vloot Friesland
Geschreven door Redactie   
dinsdag 16 november 2010
O-jolzeilers,

In Nieuwsbrief 15 stond, dat het de laatste van het seizoen zou zijn, maar .....
Ik kan het toch niet laten. Nog eentje dan...... Nr. 16.

1.
Een niet onbelangrijke reden voor het schrijven van deze e-mail is het onverwacht grote aantal leden van Vloot Friesland dat mij elektronisch met mijn verjaardag heeft gefeliciteerd. Dank daarvoor. Het waren er zo veel dat ik volgend jaar maar een feestje (Halloweenparty ?) ga organiseren.

2.
Afgelopen woensdag was er de vergadering van District Noord van het Watersport Verbond. Daar wordt de wedstrijdkalender van de noordelijke wedstrijdgevende watersportverenigingen vastgesteld.
Op j.l. vrijdag was er de vlootvoogdenvergadering van de IOU; het "voorkoken" (niet negatief bedoeld) / peilen van de meningen om in maart op de ALV tot goede besluitvorming te komen. Ton Op de Weegh leidde de vergadering soepel.
Het is niet aan mij om hier gedetaillerd in te gaan op het besprokene. Er komt vast een verslag van het bestuur. We bespreken dat wel in het voorjaar van 2011.

Wel kan er nu een "voorlopige wedstrijdkalender 2011 vanuit een Fries perspectief " worden samengesteld. Die gaat hierbij (zie bijlage). Ook volgend jaar kunnen we als O-jolzeilers weer bijna elk weekend aan de bak. Er zijn nog maar 4 weekenden open en daar gaan we dus het "Palingvaren" en de "Cocktail Cup" in plannen.

Volgende week dinsdag is er overleg van de klassenorganisaties met de KWS. Ik zal daar de woensdagavondtrainingen van de O-jol (RIB's te leen / te huur?) en het trainingsweekend op 10 & 11 april ter sprake brengen. Andere punten zijn de starttijd van de O-jol tijdens de Sneekweek en andere KWS-wedstrijden. Ook een eventueel ONK komt aan de orde.

Op 27 & 28 november de Oliebollenwedstrijden in Zuidlaren. Ik heb het genoegen daar wedstrijdleider te zijn. Laten we hopen op mooi weer. De snert zal goed zijn.

MVG

Anton Wachter
 
< Vorige   Volgende >


   
   
     

© 1999 - 2010  IOU, NetSail