Lezing Regels & Protesten, 20 februari
Geschreven door Redactie   
dinsdag 01 februari 2011
Meld je alsnog aan !!!!

Tot op heden hebben zich 18 personen aangemeld voor Regels & Protesten op 20 februari a.s. waarvan 10 leden van de regio Zuid, geweldig en hoe enthousiast deze groep zich manifesteert. Als start van het nieuwe seizoen is het immers goed om de spelregels door een specialist nog eens grondig door te nemen en te bespreken. Daarbij is het toch ook wel weer gezellig om het contact met o.a. de nieuwe O-jol leden het seizoen te starten.
Dus op Zondag 20 februari komen we naar de K.Z.C. Langepad 25, 3062 CJ Rotterdam waar we vanaf 12:45 uur de tijd nemen om interactief bezig te zijn met de Regels & Protesten onder leiding van Henk Plaatje, met ondersteuning van beamer en PC, scherm en magneetbord met bootjes om realistische en praktijksituaties door te nemen.

Neem het boek de regels voor wedstrijdzeilen 2009-2012 mee!!

Mochten de kosten van € 3,- onoverkomelijk zijn, dan zijn de vlootvoogden bereid om deze kosten op zich te nemen. Na afloop is gelegenheid voor een hapje en een drankje, waarna er een diner geserveerd wordt á € 15,- per persoon.
Doet u mee, bevestig dan uw deelname via de e-mail
.
aantal pers. …. lezing á € 3,- aantal pers. .... diner á € 15,- Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Het organiserende comité, vloot Nieuwkoop, Reeuwijk en Rotterdam.
 
< Vorige   Volgende >


   
   
     

© 1999 - 2010  IOU, NetSail