Geslaagd evenement en een mooi podium tijdens de Finale 2016



Nieuwsfoto: 


Het zit er weer op, het ranglijst seizoen is voorbij en de 'Finale' gestreden.

Alhoewel het wat druilerig begon hebben we het afgelopen weekend onder 'indian summer' omstandigheden de Finale mogen varen met vooral op zondag ultiem mooi zeilweer. Mogen varen want na twee jaren van niet zeilen op zondag was dit wel een klein geschenkje of zo u wilt goedmakertje. Strak blauwe hemel en een mooi lopend windje. Het zeer, zeer, zeer ervaren wedstrijd comité had de zaakjes goed en strak voor elkaar en zorgde er voor dat we in rap tempo onze rondjes konden draaien. Dank aan Cok en zijn team!

 Tractor Theo's Trailerservice, voor herhaling vatbaar.: Noviteit: Tractor Theo's Trailerservice, voor herhaling vatbaar
Naast het zeilen staat de gezelligheid tijdens de finale ook hoog in het vaandel. Dit jaar was de bar en de inschrijfbalie ook op vrijdag open en daar werd voor zo'n eerste keer best goed gebruik van gemaakt. Dat gaan we er maar in houden. Het Early Bird diner werd stiekem en traditiegetrouw weer een latertje.
Op zaterdag werd het happy hour natuurlijk weer met gejuich ontvangen en dat zelfde gold uiteraard ook voor de bitterballen en de traditionele sushi. Rond een uurtje of zes en met een mooi ondergaand zonnetje is het hele spul middels een mini sloepentocht door het prachtige natuurgebied naar etablissement LKKR gevaren voor een heerlijk en gezellig driegangen diner. De 'diehards' zijn afgezakt naar het plaatselijke cafe. Ik zou zeggen........tot zover de zaterdag.
Tussen de wedstrijden door hebben we natuurlijk weer kunnen genieten van een kant en klare lunch verzorgd door de 'smeerdames' onder leiding van Mak V. Op het startschip zorgden ze duidelijk voor hun eigen versnaperingen. Als je achter het startschip langs voer rook je de vette walmen van de frituur. Prachtig mannen maar voor het nieuwe seizoen wel even het vet vervangen anders ben ik bang dat jullie volgend jaar 32 man aan boord krijgen voor een vette hap.

..
We hebben in totaal zeven wedstrijden gevaren waarbij er zowel aan de voor- als achterkant mooie strijd was. Bij het scheiden van de markt gingen Wessel Kuik (1), Thies Bosch (2) en Vincent van Leeuwen (3) er met het eremetaal en de sterke drank vandoor.

 ..: .
Uiteraard wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Vele van hun zetten zich elk jaar weer in om er een geslaagd evenement van te maken. Ook dank aan Noord Zuid voor beschikbaar stellen van alle faciliteiten.

We hopen dat iedereen het naar zijn / haar zin heeft gehad en sluiten dan ook af met de woorden: graag tot volgend jaar!

Mak en JW