Mooi programma O-jol Finale



Nieuwsfoto: 

Beste zeilers en partners,

15 & 16 Oktober wordt het ranglijstseizoen afgesloten tijdens de traditionele O-jol finale in Nieuwkoop. Het belooft weer een prachtig en gezellig weekend te worden dat bol zal staan van de activiteiten op het water en aan de kant. Een paar 'highlights' uit het bijgevoegde programma:

Vrijdag 14 oktober

Boten kunnen vanaf vrijdagmiddag 13.00 al te water gelaten worden. Op vrijdag kan je tussen 17.00 - 19.00 ook alvast inschrijven en is de bar van Noord Zuid open voor een eerste drankje.

Iedereen die op vrijdag(avond) al neerstrijkt in het Nieuwkoopse is van harte uitgenodigd op het traditionele early bird diner. Dit jaar eten we in de proeflokaal Herberg de Hollandsche Leeuw (Dorpsstraat 75 Nieuwkoop) alwaar een heerlijk driegangen dineetje wordt geserveerd voor slechts EUR 25,- p.p. Eten en drinken is op eigen rekening. Je kan je tot en met 13 oktober opgeven via janwillemscheerder-at-gmail.com

Zaterdag 15 oktober

11.30 uur is het regatta time. Tussen de wedstrijden door krijg je uiteraard de traditionele lunch voorgeschoteld. Na de wedstrijden kan er tijdens het happy hour nagepraat worden. Aansluitend gaan we met zijn allen gezellig uit eten bij restaurant LKKR. Naast de zeilers zijn uiteraard ook de partners, leden van Noord Zuid en andere relaties van harte welkom tijdens de borrel en het diner.

Zondag 16 oktober

Op zondag starten we een uurtje eerder (10.30) met varen, wordt er uiteraard gepauzeerd voor de klaarstaande lunch en volgt daarna de prijsuitreiking.

NIEUW: trailer parkeerservice!

Boottrailers en indien nodig ook auto’s dienen te worden geparkeerd op de betonplaat van de familie Vossenberg. Dit jaar zal op zaterdagochtend je trailer weggebracht worden naar de betonplaat zodat je de zweetdruppels kan bewaren voor de activiteiten in de boot.

Het volledige programma vind je in de bijlage en het wedstrijdcentrum.

Schrijf je snel in! Voor de gezelligheid, de laatste ranglijst punten of omdat je er maar geen genoeg van kan krijgen: SCHRIJF JE SNEL IN.

Tot (14), 15 & 16 Oktober

Mak en Jan-Willem

BijlageGrootte
OJOL Finale programma2016.pdf139.66 KB
parkeerlogistiek.pdf270.99 KB
2016 OJOL Finale Wedstrijdbepalingen.pdf235.72 KB