Inschrijving ONK Medemblik wellicht wat lastig?



Nieuwsfoto: 

Meedoen aan Internationale wedstrijden zoals de Delta Lloyd Open Dutch op Medemblik kent ook zo zijn nadelen. Een groot veld, veel top deelnemers ook uit het buitenland, prachtig wedstrijdwater onder de kust op het IJsselmeer, internationale topsport sfeertje: allemaal voordelen. Maar de inschrijving via de verplichte ISAF inschrijfmodule scoort niet zo hoog op de ‘leuk-lijst’. Het is echt wel te doen en al ruim 40 Olympiajol zeilers gelukt. Onze klasse leidt voorlopig de lijst met de meeste deelnemers, maar dat gaan er natuurlijk veel meer worden!


Wacht ook niet meer met de inschrijving, er is een verhoging bij late inschrijving en met alle voorbereidingen in de laatste fase weet ieder onderdeel van de organisatie van dit grote evenement graag heel spoedig waar hij aan toe is. Dus, aarzel niet. Doch als gezegd, soepel gaat die ISAF inschrijving niet altijd en soms werken de links ook niet helemaal goed.


Zie je er tegenop? Sta jij nu op het punt, ondanks verwoede pogingen om de inschrijving te verrichten, om op te geven, zoek je support? Mail dan even je gegevens (bootnummer, naam, adres, emailadres, geboortedatum, vereniging en licentienummer) naar PWS@upcmail.nl. Dan wordt de inschrijving en betaling voor je gedaan. Je krijgt dan wel een bankrekeningnummer gemaild om het inschrijfgeld terug te betalen. Maar dan ben je wel snel klaar!


Zoals je ziet: we doen alles om de Olympiajol het grootste veld te laten worden op Medemblik! Op naar de 50+ boten! Het moet gaan lukken: nu jij nog!