Trainingcarroussel: 21 en 22 april de Spiegelplas
Geschreven door Redactie   
maandag 02 april 2012

Na een succesvolle start van de samenwerking van de vloten Zuid, Rotterdam/Kaag, Nieuwkoop, Reeuwijk en Spiegelplas op de Braassem en het ook druk bezochte Reeuwijk zal het afsluitende training weekend gehouden worden op de Spiegelplas. Een mooie gelegenheid voor zeilers van alle niveau’s om de winter definitief de rug te keren en het seizoen fit en scherp te starten.

Veel luisteraars rond de Kijkdoos op Reeuwijk

De training op Spiegelplas zal gegeven worden door Jan ten Hoeve en, indien de groepsgrootte dat nodig maakt een tweede trainer. Wel zal een maximum van 16 bootjes moeten worden gehanteerd volgens het principe “wie het eerst komt….”. Dus graag tijdig aanmelden via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken (afwezig tot 18 April) én Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

De indeling is op beide dagen:

10.30 uur Start met verhaal op de wal (boot reeds te water gelaten!)
11.00 uur Zeilblok 1
13.00 uur Evaluatie op de wal + lunch
14.00 uur Zeilblok 2
15.30 uur Boten aftuigen
Aansluitend analyse + borrel

Er zal een breed scala van onderwerpen aan bod komen en met korte wedstrijdjes om het ‘in te trainen’. Op zaterdag zal er nog een presentatie worden gehouden door Alex Breuseker van Sailsupply over het onderhoud en optimalisatie van de Olympiajol.

Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers maar worden geschat op maximaal 50 euro. Het adres: WSV de Spiegel, Dammerweg 62 achter, Nederhorst den Berg.
 
< Vorige   Volgende >


   
   
     

© 1999 - 2010  IOU, NetSail