Boot Holland 2017Nieuwsfoto: 

Boot Holland van 10 t/m 15 februari in het WTC Leeuwarden is traditioneel de aftrap van het watersportseizoen.
Ook dit jaar zal de Olympiajolklasse weer vertegenwoordigd zijn op deze beurs. Leden van de vloot Friesland zijn aanwezig om geïnteresseerden van informatie te voorzien over deze actieve en gezellige klasse. Dit jaar zijn we met de Promojol NED 632 op de beurs aanwezig.

Kom eens langs en maak kennis met één van de populairste en actiefste zeilklassen in Nederland. De Olympiajol is ook een internationale klasse waarin vooral in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk volop gezeild wordt. Zo zijn het afgelopen jaar veel Nederlanders afgereisd naar de Europese kampioenschappen die onder fantastische omstandigheden gehouden zijn op het Comomeer in Italië.

Op Boot Holland worden dit jaar elke dag een aantal onderwerpen uitgelicht in het theater tegenover onze stand in de Friezenhal. Op zaterdag komt Marit Bouwmeester een presentatie geven over haar Olympische avonturen. Daarnaast komt Onno Yntema iets vertellen over het Regionaal Trainings Centrum in Sneek en Klaas Plaatje legt uit hoe het meten van een wedstrijdboot in zijn werk gaat. Kortom er is voldoende te horen en te beleven op Boot Holland.

En voor leden: we zien elkaar graag om even bij te kletsen en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Voor meer informatie, zie http://www.boot-holland.nl/bezoekers
Reisbeschrijving, zie http://www.boot-holland.nl/bezoekers/Route-en-parkeren