Welke klasse-organisatie kan het ons na zeggen?Nieuwsfoto: 

Maar liefst 57 Olympiajol zeilers, midden in de winter. Bij elkaar, niet voor een ALV maar gewoon, voor de gezelligheid en informatie. En dat ieder jaar weer.
Dit keer in een fantastische accomodatie op het HQ van Magic Marine in Katwijk. Beginnend met een gezellige lunch met een glas bubbels. Met een leuk fimpje van de ontmoeting Kagchelland – Bouwmeester. En de uitreiking van de jaarprijzen, van superbejaarde tot rookie en alles daar tussen.


En het tekenen van een prima sponsorcontract met een trouwe sponsor Magic Marine. Daar zijn we erg blij mee! En een bevlogen visie op hoe het beter kan en moet met het wedstrijdzeilen in Nederland.
En een goed verhaal over lijnen, eigenschappen, keuzes en hoe makkelijk goed splisten kan zijn: met dank aan Jan Willem en Mark van de Lijnenspecialist.
En een bevlogen verhaal van Lobke Berkhout waardoor je enerzijds gemotiveerd werd en anderzijds weer duidelijk werd dat de volgende OS weer te vroeg voor ons komen.


En een hele gezellig borrel waarbij gastheer Max (dank aan de hele familie Blom!) persoonlijk de glazen volschonk. En de gezelligheid die nog lang door ging.
Nee, dat kan niet in iedere klasse. Maar wel in de onze!

Jaarprijswinnaars 2016Jaarprijswinnaars 2016

Sponsor voor 3 jaar Magic MarineSponsor voor 3 jaar Magic Marine

Toehoorders1Toehoorders1

Toehoorders2Toehoorders2

...een bevlogen verhaal...een bevlogen verhaal

Splitsen met Dyneema is makkelijker dan je dacht...Splitsen met Dyneema is makkelijker dan je dacht...

de lijnenspecialistende lijnenspecialisten

11

....de weg naar de OS met Lobke Berkhout....de weg naar de OS met Lobke Berkhout

Roadbook LobkeRoadbook Lobke

Voor Lobke een mooi aandenken van Daan KagchellandVoor Lobke een mooi aandenken van Daan Kagchelland