En de WOW gastpreker is ...... Lobke BerkhoutNieuwsfoto: 

..
Na de nieuwjaarswensen te hebben ontvangen van Marit Bouwmeester komt volgende week zaterdag Olympisch zilver en brons (Beijing en London) op de WOW om haar ervaringen te delen.

..
Lobke Berkhout, ook nog vijfvoudig wereldkampioen met twee verschillende stuurvrouwen is een echte nederlandse Zeilkoningin. Zij stond jarenlang aan de top van het internationale vrouwenzeilen en heeft menig dal moeten doorstaan om een nieuwe top te kunnen bereiken.
En zij kan daar zeer insprirerend over spreken. Lobke zal ons volgende week op de WOW in Katwijk aan Zee dan ook levendig onderhouden in een presentatie vol foto’s en video. Onderwerpen als het omgaan met tegenslagen, innovaties, focussen en succesvol samenwerken komen aan bod.
Mooi dat Marit en Lobke zo begaan zijn met, helaas toch nog teveel een mannenklasse als de Olympiajol! Hoewel ook daar positieve verandering gaande is!
Ook komt Jan Willem Polman, directeur van de Lijnenspecialist eens goed uiteen zetten hoe verschillende soorten lijnen optimaal kunnen worden ingezet. Te vaak gebruiken we gewoon wat voor handen is zonder precies te weten wat de eigenschappen zijn die we nodig zijn. En er dan achter te komen dat het niet niet soepel genoeg is of teveel rekt. Jan Willem is onze nationale expert op dit gebied en zal zijn kennis gaan delen.
Dus; naast de Nieuwjaarlunch, de Jaarprijsuitreiking, bekendmaking sponsorcontract IOU N en de borrel met happen hebben we met Lobke en Jan Willem een interessant inhoudelijk programma.
..
Gezelligheid en goede inhoud, zo was de WOW ook bedoeld. Hopelijk kunnen we op een grote opkomst rekenen; sta je nog niet op de inschrijflijst? Zorg dat je erbij bent en ga naar de inschrijfmodule!
..