52e Boterletter Kralingen



Nieuwsfoto: 

Beste Olympiajol zeilers,


Evenals vorig jaar is er prachtig zeilweer besteld voor de 52e editie van de Botterletter wedstijden op de Kralingsche plas in Rotterdam op zaterdag 3 en zondag 4 december ’16. Voor deze mooie beelden uit 2015 verwijs ik jullie graag naar deze link op de RZV site https://myalbum.com/album/EyIYSR7PWqKD


Dit unieke en fantastische evenement met een jaarlijkse deelname van rond de 250 boten verdeelt over 16 klassen verdient alle aandacht.

Je kunt je het beste rechtstreeks inschrijven via de site van de RZV https://boterletter.rzv.nl/deelnemers
Tip, lees voor de aardigheid eens het ontstaan en geschiedenis van dit leuke evenement tezamen met het filmpje waarom deze wedstrijden zo populair zijn. Wellicht dat je jezelf nog even ziet voorbij varen.


Na afloop drinken we een borrel met bijbehorende sterke verhalen van klappie zus en klappie zo.
Het is een goed gebruik s ’avonds ergens te gaan eten waarbij ook de partners speciaal worden uitgenodigd hier aan deel te nemen.
Wil je hiervoor bij ondergetekende inschrijven , telefonisch onder 06 53 372 738 of bij voorkeur via de mail aan tonopdeweegh@ipdnederland.nl


Slaapplekken kunnen worden geregeld bij mij of bij een van onze Vloot leden thuis, gezellig en goed voor de sociale contacten. Geef a.u.b. op tijd door aan tonopdeweegh@ipdnederland.nl wie daar gebruik van wil maken.
Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi evenement van de maken waarbij Vloot Rotterdam rekent op een behoorlijke deelname met onze klasse om het jaar goed af te sluiten en onze Olympiajol te helpen te promoten !!


PS: advies aan de Olympiajol zeilers om naar de Kralingse Zeilclub (KZC) te komen voor het te water gaan en het optimaal stallen van je boot. De rzv is een tikkie druk.
Adres KZC is Langepad 25 , 3062 CJ , Rotterdam

Namens Vloot Rotterdam,

Ton Op de Weegh, NED 17

Mobile : 06 53 372 738
Mail : tonopdeweegh@ipdnederland.nl