De Olympiajol ONK op de Delta Loyd Open Dutch Championships 2016Nieuwsfoto: 

Inmiddels is bij iedereen wel bekend dat wij dit jaar onze ONK meevaren met de Delta Loyd Open Dutch Championships (oftewel de DL ODC) op Medemblik. Een Multi klasse kampioenschap dus. We varen daar op 16-18 september met bijvoorbeeld Lasers, Melges, Finn, Yngling, RS, F18, 29’er, Moth. Vorig jaar deden er 259 schepen mee en wanneer onze inschrijving gaat starten zal dat aantal over de 300 moeten kunnen gaan!


Voor een kleine sfeerimpressie kan je op de volgende link klikken: https://www.youtube.com/watch?v=WOzZ3mwh2fU


Een heel nieuwe opzet dus vergeleken met de ONK’s zoals we dat gewend zijn. Mooi om een keer op het IJsselmeer te varen en mee te draaien in zo’n grootschalige, internationale opzet met topzeilers. Natuurlijk gaan we zorgen dat wij als Olympiajollers niet een voetnoot in het evenement worden. In tegendeel, we gaan met onze eigen sfeer en gezelligheid een stevige Olympiajol vingerafdruk neerzetten.


..
Daar zal de organisatie, dit jaar vanuit Vloot Spiegel en Nieuwkoop zich voor gaan inzetten. En dat begint al snel. Eind januari gaat het DL ODC organisatie comité, waar wij zelf ook zitting in hebben, opstarten om te gaan werken aan haar doel de “grootst opgezette en leukste DL ODC ooit”. Een ambitie waar wij als één van de grootste en zeker de leukste klasse in Nederland zich wel bij thuis voelen!


..


De komende maanden is het voornemen om, via onze site, onszelf wat meer bekend te maken met deze wat bijzondere invulling van een ONK. Met als doel om onze leukste klasse ook de grootste klasse in Medemblik te laten worden!


Inschrijven is uiteraard al mogelijk via onze eigen inschrijfmodule op http://www.o-jol.nl/custom/inschr/inschrijven.php?event_id=1481&titel=%3...