Vrijbuiter weekend

Locatie
Loosdrecht

Datum
--

Tijd
Vanaf u.

Informatie

Het Vrijbuiter weekend wordt dit jaar al weer voor de 53ste keer georganiseerd. Een multiklasse evenement met grote velden en ik hoop dat dat net als vorig jaar heel veel O-jollen zullen zijn! Toen waren we net niet de grootste klasse, het zou dit jaar moeten lukken om de grootste aantal boten aan de start te brengen. Voorafgaand aan dat Vrijbuiterweekend op 4 en 5 juli bestaat de mogelijkheid om al een aantal dagen eerder het water te verkennen op de Loosdrechtse Plassen. Dan kun je schaven aan je “Loosdrechtvaardigheden, als trekwalletjes, windbanen en windschaduwen en de overal aanwezige eilanden. Op woensdag 1 juli kunnen O-jol zeilers daarom al mee doen aan de woensdagavond wedstrijden op de Vrijbuiter. Wie daar gebruik van wil maken is van harte welkom. Wel graag even van te voren melden bij de havenmeester Mark Kroneman 06-54730303

Voorafgaand aan die wedstrijd kan er op de Vrijbuiter worden gegeten( vanaf 17.45 uur). Het wekelijks buffet kost ± 10/12 euro. Walter Keff hoort graag uiterlijk dinsdag 30 juni wie daar gebruik van wil maken.(06-38810977) De start van de open boten wedstrijd is om 19.00 uur. Na de open boten starten de kajuitsboten en tot slot de 12 voetsjollen. De boten kunnen na die kennismaking op de Vrijbuiter blijven staan.

Voor het Vrijbuiter weekend kun je niet inschrijven via de O-jol site. Dat kan alleen op de Vrijbuiter site(http://www.vrijbuiterweekend.nl) De inschrijving ervan is inmiddels geopend.


terug naar agenda