Braassem Summer Regatta

Locatie
Braassem

Datum
--

Tijd
Vanaf u.

Informatie

Dit jaar nieuw op onze Olympiajol ranglijst kalender! En waarom? Nou, de Braassemermeer is de laatste decennia een vast plek geweest voor o.a. succesvolle ONK’s. Natuurlijk omdat het prachtig zeilwater is, groot, open en perfect van vorm. Maar ook omdat de organisatie van de WV Braassemeer bepaald goed en ervaren te noemen is. Zij kunnen grote evenement ontvangen en tot een geslaagd evenement maken. Prima wedstrijdwater dus!
De Olympiajol zeilers weten daar alles van: het mooiste meer van Holland (voor de friese duidelijkheid: dat is geen Nederland)! Maar op deze plas worden de laatste jaren ook de BSR: Braassem Summer Regatta gehouden. Niet alleen een mooi Multi Klasse Evenement met veel deelnemers in bv Yngling, Valk, Solo, OK, RS, 5.5 m, 12v Jol, en natuurlijk de onvermijdelijke bogen. Zo’n 150 bootjes minimaal: een mooi evenement! Er wordt gestreefd naar 7 starts. Inschrijfgeld van 30 euro is inclusief twee lunches. En veel muziek en sfeer op de wal, bepaald niet onbelangrijk bij deze BSR.
Op dit moment staan er al 13 O-jollen op de inschrijflijst en dat maakt ons nu even de grootste klasse. En dat voor de eerste keer als ranglijst wedstrijd! Maar, voor ons is dat natuurlijk niet genoeg: het moeten er veel meer kunnen worden. Schrijf dus nu nog in! Doe dat via deze link (want direct betalen) én ook even op onze eigen site (voor het overzicht). Dat geldt ook voor de mannen die reeds op onze site zijn aangemeld: ga nog even naar onderstaande link en doe de betaling!
BSR 2015 website http://www.braassemermeer.nl/nieuws/braassem-summer-regatta-2015


terug naar agenda