PromobootPROMOBOOT

Maak kennis met de OLYMPIAJOL !
Wel eens in O-Jol gevaren? De Olympiajol Klassenorganisatie geeft je de gelegenheid om proef te varen in een O-Jol.

Wat maakt de O-Jol nou zo aantrekkelijk? Het is een boot met zeer goede hedendaagse zeil eigenschappen. Sportief en uitdagend, door zijn vele trimmogelijkheden. Grote startvelden bij wedstrijden door heel Nederland. Bijna alle weekenden zijn er wel ergens evenementen, waar 60 boten aan de start geen uitzondering is. Makkelijk trailerbaar en een zeer goede sfeer onderling, zowel voor, tijdens en na de wedstrijden. De O-Jol behoort dan ook tot een van de grootste en populairste wedstrijdklassen in ons land. Het is een boot voor alle leeftijden, iets wat dan ook goed te zien is. De top is daarom ook zeer breed.

632632

De PROMO O-Jol NED 632 is een nieuwe PROMO boot...

Mag ik mij even voorstellen…..

Hallo, ik ben NED 632.
De nieuwe PROMOTIE OLYMPIAJOL van de IOU Nederland.
Ik ben een good-looking Mick van oktober 2007, en nog maar 6,5 jaar oud. De laatste 1,5 jaar heb ik eigenlijk niet meer gezeild. (ik heb dus maar 4 korte seizoenen gezeild).
Ik ben voorzien van een mooie trailer met reserve wiel, dektent, profielroer met beschermingshoes, AG mast, Harken beslag, Tac Tic Compass, Doyle zeil en een mooie moderne inrichting.

Bijna twee jaar heb ik zonder toekomstvisie op mijn trailer gestaan. Echter, door goedkeuring van jullie, als O-jol leden op de jaarvergadering, krijg ik nu nieuwe mogelijkheden.
Vorige week zaterdag , na afloop van de WOW workshop van Tjalling v/d Berg, heb ik mij een nieuw doel gesteld.
Mijn doel is: “Niet” O-jol zeilers enthousiast voor de O-jol te maken, door mij beschikbaar te stellen bij zeiltrainingen, zeiloefeningen en aan wedstrijden deel te nemen en hiermee de O-jolklasse een extra groei impuls te geven, door ze om te “toveren” tot echte enthousiaste O-jol zeilers.

Cock van de Leden zal als beheerder zorgen, dat ik niets te kort kom en altijd netjes en compleet klaar sta. Net zoals bij de andere promotie-jollen zal de borg € 100,-- Euro zijn. (Zie voor meer info op site)
Mijn standplaats voor het komende seizoen zal het Noorden zijn.
Vanmiddag heb ik met een aantal cracks van het noorden gezeild en laten zien, dat het met mijn snelheid wel goed zit en er enorm veel zin in heb.

Tijdens de Gold Cup op Heeg van 10 t/m 11 mei a.s. wordt ik officieel gedoopt en zal ook mijn nieuwe naam onthuld worden.

Ook aan niet deelnemers wil ik mij graag laten presentere (deelnemers kunnen zich al opgeven op de site).
Zie ik je daar vast wel en kun je zelf beoordelen of ik Promotiejol-waardig ben.

Alle Leden van de O-jolklasse, met name alle leden die op de jaarvergadering toestemming hebben gegeven, nogmaals bedankt, ik zal jullie niet teleurstellen!!!

Tot binnenkort op het water!!
Groetjes,
NED 632

Voor contact over de NED 632 ....
Toon Nijman, mail info@dedeining.nl
Mobiel: 06 51 85 46 84

Om je over de drempel te halen om eens in een O-Jol te zeilen, beschikt de O-Jollenklassenorganisatie (IOU) over twee promoboten, t.w. de NED 632 en de NED 546. Deze boten verkeren in goede wedstrijdconditie en zijn compleet met trailer. Op deze manier is het voor je mogelijk om de boot voor een weekend of wedstrijd eens uit te proberen.
Promojol 546Promojol 546

De NED 632 is gestationeerd in het Noorden van het land en de NED 546 heeft als thuishaven Rotterdam.

Er zijn geen kosten aan verbonden, het enige is een borg van € 100,--.
Inlichtingen en reserveren van de NED 546 kan via onze site of rechtstreeks bij:
Gerard Op de Weegh, tel. 06 2042 6622